Close

Slider Title

Short Excerpt
See More

Slider Title

Short Excerpt
See More

Our Services

Our services run deep and are backed by over ten years of experience.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Varjoklaani

Päällikkö: Mustatähti

Varjoklaani

Päällikkö: Mustatähti

Varjoklaani

Varjoklaanin reviiri on nykyisessä paikassa pelkkää kuusimetsää, mutta reviirin keskellä on kaksijalkojen pesä. Klaanin rajat kulkevat kaksijalkojen viherlehtipaikalta kaksijalkojen polulle asti järven rantaa pitkin. Varjoklaanin entinen reviiri metsässä oli soinen ja sen lähellä oli haaskala, joten kissat ovat tyytyväisiä nykyiseen synkkään reviiriinsä. Vaikka klaanilla onkin synkkä menneisyys, Mustatähti on korjannut klaaninsa olot ja maineen.

tiikeriitahti-kuva
Tiikeritähti

Tiikeritähti oli alunperin Myrskyklaanin varapäällikkö, mutta hänet karkotettiin ja hänestä tuli Varjoklaanin päällikkö. Kolli oli leveä lapainen ja suuri. Hänellä oli tummanruskea paksu raidallinen turkki, sekä pitkät jalat. Tiikeritähdellä on myös pitkäviilto kuonossa, haljennut korva ja paljon taisteluarpia. Hänellä on erittäin pitkät terävät kynnet, meripihkan väriset silmät. Kolli oli hetken Sashan kumppani, mutta ennen kuin hänet karkotettiin hän oli Kultakukan kumppani. Hänen pentunsa olivat Vatukkakynsi, Keltaturkki, Haukkahalla, Perhonsiipi, sekä Nuijapää. Kolli kuoli Veriklaanin päällikön Ruoskan tekemään syvään viiltoon.

keltaturkki-kuva
Keltaturkki

Keltaturkki on kaunis solakka kilpikonnakuvioinen naaras. Hänellä on valkoinen rinta ja tassut, sekä vihreät silmät. Naaraas syntyi Myrskyklaaniin, mutta päätti liittyä Varjoklaaniin. Siellä hän sai kumppanikseen Pihlajakynnen ja he saivat kolme pentua: Tiikerisydämen, Liekkihännän ja Huomenturkin.

liekkihanta-kuva
Liekkihäntä

Liekkihäntä on Varjoklaanin parantajaoppilas. Hänellä on kauniit siniset silmät, Liekinvärinen turkki ja voimakkaat lihakset. Kollilla lähtee myös pienet juovat silmien vierestä.

rikkotahti-kuva
Rikkotähti

Rikkotähti oli Varjoklaanin entinen päällikkö, jonka aikana hän teki pennuista oppilaita liian nuorina, karkotti emonsa klaanista ja mustamaalasi klaaninsa maineen. Hän jopa surmasi isänsä Risatähden, jotta pääsisi itse päälliköksi. Kolli oli suuri, lihaksikas ja hänellä oli tumma raidallinen, sekä pitkä turkki. Rikkotähti oli loppuvaiheesta sokea ja hänellä oli arpinen ja litteä pää, meripihkaiset silmät, taittunut häntä ja revityt korvat. Rikkotähti oli emonsa Keltahampaan surmaama.

risatahti-kuva
Risatähti

Risatähti oli Varjoklaanin päällikkö ennen Keltahampaan ja hänen poikansa hirmuvallan aikaa. Hän oli suuri kolli ja hänen turkkinsa oli tummanruskea ja raidallinen. Hänellä oli leveät lavat ja valtavat etutassut, sekä repaleiset korvat, risainen turkki ja kuono täynnä arpia. Risatähdellä oli meripihkan väriset silmät.

pikkupilvi-kuva
Nuhanenä ja Pikkupilvi

Nuhanenä oli Varjoklaanin parantaja ennen Pikkupilveä. Hän oli erittäin pieni kolli, jolla oli valkoharmaa turkki, sekä harmaa lakkaamatta vuotava nenä. Kollilla oli valkoinen rinta ja meripihkan sävyiset silmät.

Pikkupilvi on myös pieni kolli. Hänellä on vaaleanruskea raidallinen turkki ja valkoiset tassut sekä rinta ja leuka. Kollilla on kauniit vaaleasiniset silmät.

mustatahti-kuva
Mustatähti

Mustatähti on Varjoklaanin päällikkö. Kolli on suuri ja lihaksikas ja hänellä on lumenvalkoinen turkki, jota korostaa valtavat pikimustat tassut. Hänen turkkinsa on myös täynnä arpia ja hänellä on pitkä häntä. Mustatähdellä on keltaiset silmät ja ruskea nenä.

yotahti-kuva
Yötähti

Yötähti oli jo vanha ja siirtyikin suoraan klaaninvanhimmista päälliköksi. Sysimusta kolli ei kerennyt olla päällikkönä pitkään, sillä kuoli viheryskään. Yötähdellä repaleiset korvat ja paljon ikää. Kollin turkki oli siisti ja lyhyt ja hänen häntänsä oli pitkä. Yötähti ei edes saanut Tähiklaanilta yhdeksää henkeään ja hänellä oli astma.

jarkale-kuva
Järkäle

Järkäle oli hopeanharmaa raidallinen suuri kolli, jonka toinen korva oli revitty. Hän oli alunperin erakko ja kuului Veriklaaniin, mutta hän päätti liittyä Varjoklaaniin.

ruosteturkki-kuva
Ruosteturkki

Ruosteturkki on Varjoklaanin punaruskea varapäällikkö. Naaras on laiha ja  pieni ja hänellä on kirkkaat vihreät silmät. Hänen turkkinsa on hyvin sileä ja raidallinen. Naaras liittyi klaaniin Järkäleen kanssa ja hänen nimensä vaihtui Punasta Ruostetassuun