Close

Slider Title

Short Excerpt
See More

Slider Title

Short Excerpt
See More

Our Services

Our services run deep and are backed by over ten years of experience.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Myrskyklaani

Päällikkö: Tulitähti

Myrskyklaani

Päällikkö: Tulitähti

Klaanin kuvaus

Myrskyklaanin nykyinen reviiri sijaitsee metsässä. Yhdestä suunnasta reviirin rajana kulkee järven ranta, Tuuliklaanin ja Myrskykaanin rajana toimii pieni joki ja Varjoklaanin Myrskyklaanista erottaa kaksijalkojen polku. Klaanin leiri sijaitsee pienessä rotkossa, jonka suojaksi soturit ovat rakentaneet piikkihernepensaasta suojan. Myrskyklaanilaiset ovat taitavempia puissa kiieilijöitä, kuin minkään muun klaanin jäsenet ja sen lisäksi he ovat ainoa klaani, joka metsästää oravia.

tulitahti-kuva
Tulitähti

Tulitähti on liekin värinen komea kolli, jolla on smaragdinvihreät silmät. Hän on Myrskyklaanin päällikkö, vaikka syntyikin kotikisuksi kaksijalkalaan. Kolli on myös Hiekkamyrskyn kumppani ja heillä on kaksi pentua: Lehtilampi ja Oravaliito. Tulitähti on lisäksi Harmaaraidan paras ystävä. 

sinitahti-kuva
Sinitähti

Sinitähti on siniharmaa naaras. Hänellä on siniset silmät ja hänen harmaantuvan kuononsa ympärillä on hopeisia juovia. Lisäksi hänen lavassaan on pitkä arpi. Sinitähti oli Tammisydämen kumppani ja hän oli Usvajalan, Kiviturkin ja Sammalpennun emo. Hän oli Myrskyklaanin päällikkö ennen Tulitähteä.

narhisulka-kuva
Närhisulka

Närhisulka on Myrskyklaanin parantaja. Hän on harmaa raidallinen sokea kolli närhen siiven sinisillä silmillä, joissa ei ole pupilleja ollenkaan. Ruumiinrakeenteeltaan kolli on myös hoikka ja pieni ja hänellä on sileä ja kiiltävä turkki. Hän on yksi Tähtiklaanin valitsemasta kolmikosta Leijonaroihun sekä Kyyhkysiiven kanssa.

vatukkakynsi-kuva
Vatukkakynsi

Vatukkakynsi on tummanruskea raidallinen ja leveä lapainen kolli. Hänellä on meripihkan väriset silmät ja pitkät kynnet. Kolli on myös suuri ja lihaksikas ja hänellä on pitkä arpi olkapäässä. Vatukkakynsi on Oravaliidon kumppani ja hän on Paatsamalehden, Leijonamielen ja Närhisulan ottoisä.

taplalehti-kuva
Täplälehti

Täplälehti on klaanin edesmennyt parantaja. Hän oli erittäin kaunis ja hoikka kilpikonnakuvioinen naaras, jolla oli pienet ja sirot valkoiset tassut, valkoinen kuono ja valkoinen rinta. Naaras oli myös ketterä ja pienikokoinen.

oravaliito-kuva
Oravaliito

Oravaliito on liekin värinen naaras metsän vihreillä silmillä. Hänellä on yksi valkoine tassu sekä lyhyet jalat ja hänellä on pörröinen ja pitkä oravamainen häntä. Oravaliidolla on kolme ottopentua: Leijonamieli, Paatsamalehti sekä Närhisulka ja hänen kumppaninsa on Vatukkakynsi.

lehtilampi-kuva
Lehtilampi

Lehtilampi toimi Myrskyklaanin parantajana, muta koska sai pentuja Varissulan kanssa päätti ryhtyä soturiksi. Hän on kaunis vaaleaan ruskea ja raidallinen naaras, jolla on valkea rinta sekä tassut. Hoikalla naaraalla on myös kauniit meripihkan väriset silmät.

paatsamalehti-kuva
Paatsamalehti

Paatsamalehti on musta, siro naaras, jolla on kirkkaan vihreät silmät. Hänellä on myös ptkät jalat ja pehmeä turkki.

leijonamieli-kuva
Leijonaroihu

Leijonamieli on komea, lihaksikas kullanruskea kolli. Hänellä on leveät lavat sekä lovi korvassa ja paksu tuuhea turkki, joka muistuttaa leijonan karvaa. Hänellä on myös meripihkan väriset silmät ja suuret leveät tassut. Koska hän on yksi kolmikosta, hänen voimansa on taistelusta selviäminen haavoittumatta.

kyyhkysiipi-kuva
Kyyhkysiipi

Kyyhkysiipi on sievä sinisilmäinen naaras. Hänellä on vaaleanharmaa ja pörröinen turkki. Kyyhkysiipi on yksi kolmikon jäsenistä ja hänen erityinen voimansa on pitkien matkojen päässä olevien asioiden aistiminen.

keltahammas-kuva
Keltahammas

Keltahammas oli Myrskyklaanin parantaja. Hän oli usein äksy ja kärttyisä vanhus, mutta hänellä oli hyvä sydän. Keltahampaalla oli tummanharmaa, takkuinen, paksu ja rähjäinen turkki ja paljon taisteluarpia, sekä valtavat keltaiset silmät. Hänellä oli leveät ja tasaiset kasvot ja myös tylppä kuono. Lisäksi naaras oli hyvin luiseva. Hän oli myös hetkellisesti Risatähden kumppani ja sai kolme pentua, joiden nimet olivat Rikkotähti, Toivopentu ja Toivepentu. Hänellä olierityinen lahja: tuntea toisten kipu, joka auttoi paljon parantajan työssä. Valitettavasti hän kuitenkin menehtyi tukehtumalla savuun.

kirkassydan-kuva
Kirkassydän

Kirkassydän on urhea valkoinen naaras, jolla on punainen häntä, sekä punaisia laikkuja selässä. Hänen terve silmänsä on meripihkan värinen, kun taas toinen puoli kasvoista on kokonaan turmeltunut. Kirkassydän on Pilvihännän kumppani ja hänen tyttärensä nimi on Valkosiipi.

pilvihanta-kuva
Pilvihäntä

Pilvihäntä on lumenvalkea pörröinen uros, jolla on siniset silmät. Pilvihäntä on Kirkassydämmen kumppani, sekä Valkosiiven isä. Kollilla on klaanin tarkin hajuaisti. Tulitähden sisko Prinsessa luovutti tälle viimeisen pentunsa, että hänestä tulisi soturi ja se pentu oli Pilvihäntä.

saarniturkki-kuva
Saarniturkki

Saarniturkilla on paksu, vaalenharmaa turkki, jossa risteilee tummia juovia. Hänen syvän siniset silmänsä ovat  kirkkaat ja ne korostavat hänen kasvojaan. Lihaksikkaalla kollilla on myös lovi korvassa, sekä valkoinen leuka. Hän on Ratamohännän kumppani.

hanhisulka-kuva
Hanhisulka ja Sulkaviiksi

Hanhisulka oli vanha, harmaa, pilkullinen  ja rähjäinen kolli, jonka turkki oli takussa. Hänellä oli kauniit taivaansiniset silmät, mutta kellastuneet hampaat. Kollilla oli myös pitkät käyrät kynnet ja käppyräiset viikset. Hanhisulka oli klaanin parantaja ennen Sulkaviikseä, sekä Kuukukan veli.

Sulkaviiksen jälkeen Myrskyklaanin parantajaksi tuli Täplälehti, mutta kolli itse oli pieni, sileä turkkinen ja hopeanharmaa. Hänellä oli meripihkan väriset silmät ja normaalia pidemmät viikset.

hiekkamyrsky-kuva
Hiekkamyrsky

Hiekkamyrsky on hoikka vaalea ja hieman kellertävä naaras, jolla on kauniit vaaleanvihreät silmät. Hän on sen lisäksi Myrskyklaanin taitavin saalistaja ja erittäin nopea. Naaras on Lehtilammen ja Oravaliidon emo, sekä Tulitähden kumppani.

harmaaraita-kuva
Harmaaraita ja Milli

Harmaaraita on komea ja pulska kolli. Hänellä on harmaa paksu ja pitkä turkki ja hänen selässään kulkee yksi tummempi raita. Suuren kollin silmät ovat keltaset ja hänen vasemmassa korvassaan on repeämä. Kollin entinen kumppani oli Hopeavirta ja heillä oli kaksi pentua: Myrskyturkki ja Sulkahäntä, mutta nykyään Harmaaraidan kumppani on Milli ja heidän pentujensa nimet ovat Kimalaisraita, Varpusloiste ja Kukkaputous.

Milli on pieni ja kaunis lyhytturkkinen naaras. Hänen turkkinsa on vaaleanharmaa ja raidallinen, kun taas hänen silmänsä ovat vaaleansiniset. Kun kaksijalat olivat kaapanneet Harmaaraidan hän löysi Millin, josta opetti soturin ja he etsivät yhdessä Myrskyklaanin, johon myös Milli päätti liittyä.

lumipentu-kuva
Lumipentu

Lumipentu kuoli jo nuorena kun haukka nappasi hänet. Pentu oli valkoinen, sinsilmäinen ja valitettavasti kuuro, jonka takia menehtyi, sillä pentu ei kuullut klaanin varoitushuutoja haukasta.

mantytahti-kuva
Mäntytähti

Mäntytähti oli Myrskyklaanin päällikkö ennen Sinitähteä. Kolli oli punaruskea ja vahva. Hänellä oli leveä arpinen pää, jota koristivat upeat vihreät silmät. Mäntytähden kumppani oli Leopardijalka ja he saivat kolme pentua, joita hän ei tosin nähnyt syntymän jälkeen, koska muutti kaksijalkalaan. Pennut olivat Tiikeritähti, Yöpentu ja Utupentu.

tuhkasydan-kuva
Tuhkasydän

Tuhkasydän on Tuhkamarjan reinkarnaatio eli uudelleen syntymä. Hän on savun harmaa, raidallinen ja pilkullinen hoikka naaras ja hänen silmänsä ovat tummansiniset. Hänellä on myös pitkä häntä ja hän nilkuttaa takajalkaansa samalla tavalla kuin Tuhkamarja teki vammautumisensa jälkeen.

tuhkamarja-kuva
Tuhkamarja

Tuhkamarja oli kaunis, hoikka savunharmaa naaras. Hänellä oli siniset silmät ja loukkaantunut jalka, jota ei voitu parantaa kokonaan. Hän toivoi aina tulevansa soturiksi, muttei saavuttanut unelmiaan loukkaantumisensa jälkeen vaan palveli klaaniaan parantajana ja koulutti Lehtilammesta uuden parantajan.

vaahteravarjo-kuva
Vaahteravarjo

Vaahteravarjolla oli kilpikonnakuvioinen turkki, valkea häntä sekä meripihkan väriset silmät. Hänen kumppaninsa Omenahämy oli Jokiklaanista ja kun Myrskyklaani sai tietää suhteesta hänet karkotettiin. Naaras pakeni Jokiklaaniin, mutta häntä ei hyväksytty sinnekään ja hänestä tuli erakko. Sen lisäksi hän menetti kaikki kolme pentuaan Terälehtipennun, Havupennun sekä Laikkupennun.

myrskytahti-kuva
Myrskytähti

Myrskytähti oli Myrskyklaanin perustaja. Hän oli suuri, lyhyt turkkinen, oramssin ja valkoisen kirjava kolli. Hänellä oli kirkkaat meripihkanväriset silmät, leveät lavat ja leveä pää. Kollilla oli myös valtavat leveät valkoiset tassut ja hänen toisen korvan kärki oli revennyt.

murattilampi
Murattilampi

Murattilampi on Kyyhkysiiven sisko. Hän on kaunis hopeanharmaa raidallinen naaras. Soturilla on kirkkaat siniset silmät ja riekaleiset korvat. Murattilammen vatsa, tassut sekä kasvot ovat valkoiset, kun taas häntä on hopeinen. Naaraan pehmeää turkkia koristavat tummemmat juovat.