Close

Slider Title

Short Excerpt
See More

Slider Title

Short Excerpt
See More

Our Services

Our services run deep and are backed by over ten years of experience.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Muinaiset kissat

Pudonnut Lehti, Kallio, Keskiyö

Klaaneihin kuulumattomat kissat

Erakot, kotikisut, heimot, Veriklaani

Muinaiset ja klaaneihin kuulumattomat kissat

Kaikki kissat eivät kuulu klaaneihin, joten ovat klaaneihin kuulumattomia. Näitä kissoja ovat esimerkiksi erakot ja kotikisut, mutta myöskään Kuohuvan Veden Heimon kissat eivät ole klaanikissoja. Koska vain klaanikissat uskovat Tähtiklaaniin, vain he myös pääsevät sinne. Silloin muut kissat menevät kuoleman jälkeen toiseen paikkaan. Kotikisujen ja erakoiden tuonpuoleista ei tiedetä, mutta heimokissat uskovat Ikuisen Metsästyksen Heimoon. Kuoleman jälkeinen elämä ei kuitenkaan aina ole helppoa, jos maan päällä eletty elämä ei ole vastannut soturilakia. Silloin kuolleet klaanikissat joutuvat Synkkään metsään ja muinaiset Teräväkynsiksi yrittäneet, mutta epäonnistuneet, joutuvat elämään ikuisesti tunneleissa.

pudonnutlehti
Pudonnut Lehti

Pudonnut Lehti kuului muinaisiin kissoihin ja koitti päästä teräväkynneksi. Kuten useat muutkin, hän epäonnistui, eikä löytänyt tietä ulos tunneleista. Rangaistuksena siitä hänen henkensä ei pääse enää ulos tunneliverkostosta. Kolli on luiseva oranssin ja valkoisen kirjava. Hänellä on vihreät silmät sekä valkoinen kuono. Pudonneen Lehden jalat ovat pienet, mutta voimakkaat. 

myrskyturkki2
Myrskyturkki

Myrskyturkki on tummanharmaa ja paksu turkkinen suuri kolli. Hänellä on leveät lavat, sekä leveä pää ja meripihkaiset silmät. Hänen pitkä turkkinsa on siististi suittu. Myrskyturkin sisko Sulkahäntä oli tälle erittäin tärkeä, mutta hän menehtyi. Kolli on entinen Jokiklaanin soturi, mutta rakastuttuaan Kuohuvan Veden Heimossa elävään Puroon, hän päätti itsekin muuttaa sinne.

myrskyturkki
Puro Missä Pikkukalat Uivat eli Puro

Puro on Myrskyturkin kumppani ja tämän pentujen emo. Naaras on Kuohuvan Veden Heimossa riistanpyytäjä. Hänellä on vaaleanruskea, pehmeä ja raidallinen turkki, sekä meripihkaiset silmät ja toinen revitty korva. Puro on ketterä, notkea ja hallitsee heimon saalistustaidot.

ruoska
Ruoska

Aikoinaan Ruoska oli Veriklaanin päällikkö. Hän on aina ollut hyvin pienikokoinen ja päätti näyttää muille kuinka mahtava on, ja onnistui siinnä. Kolli oli melkein kokonaan musta, vain toinen etutassu on valkoinen. Hänen kaulassaan on panta, jossa roikkuu koiran hampaita ja kotkan kynsiä. Ruoskan silmät puolestaan olivat jäänsiniset ja täynnä kostonhalua.

ruoto
Ruoto

Ruoto oli uskollinen Veriklaanin jäsen Ruoskan rinnalla. Hän oli kookas mustavalkoinen kolli, jolla oli vihreät silmät. Hänellä oli kaulapanta täynnä eläinten hampaita ja kynsiä sekä arpia täynnä oleva keho. 

korppitassu
Korppitassu ja Ohra

Korppitassu oli Myrskyklaanin oppilas, mutta joutui pakenemaan maalle Ohran luo Tiikeritähden takia. Hän eli lopun elämästään maalla ja tuli hyvin toimeen Ohran kanssa. Korppitassu oli pieni ja laiha musta kolli. Hänen rinnassaan oli pikkuruinen valkea läikkä ja myös hännänpää oli valkea. Kollin silmät olivat kauniin vihreät ja korvassa oli repeämä.

Ohra oli entinen Veriklaanin jäsen, mutta ei pitänyt elämästään siellä, ja muutti maalle. Hän oli mustavalkoinen vahva kolli. Ohralla oli siniset silmät, leveät lavat ja tassut, sekä hiiristä pullea vatsa.

prinsessa
Prinsessa ja Sotta

Prinsessa on Tulitähden sisko ja Pilvihännän emo. Naaras on elänyt koko elämänsä kaksijalkalassa kotikisuna. Hän on vaaleanruskea raidallinen, mutta hänen rintansa sekä tassut ovat valkoiset.

Prinsessan tapaan myös Sotta on elänyt aina kaksijalkojen kanssa. Hän on mustavalkea kolli. Sotan silmät ovat meripihkan väriset ja kotikisujen tapaan myös hän on pulska. Kollin hännänpää on valkea ja nenä musta.

kallio
Kallio

Kallio on ruma karvaton ikivanha kissa, joka elää tunneleissa. Hänellä on muutamia karvatupsuja ja harmaat sokeat silmät. Kollin keho on täynnä arpia, hänen häntänsä on kuin rotalla ja hänen kyntensä ovat pitkät ja käyrät.

kalllio
Kieleke Jolla Kotkat Pesivät eli Kieleke

Kieleke on Puron ja Kotkankynnen veli. Hänellä on tumma kivenharmaa ja paksu turkki. Hän on myös lihaksikas ja omaa pitkät jalat. Sisaruksiensa tapaan myös hän elää Kuohuvan Veden Heimossa, mutta on lisäksi luolanvartijoiden johtaja.

kotkankynsi
Hyökkäävän Kotkan Kynsi eli Kotkan Kynsi

Kotkan Kynsi on Kuohuvan Veden Heimon jäsen. Hän on suuri ja isotassuinen kolli. Hänen turkkinsa on Tummanruskea ja raidallinen, kollin silmät ovat meripihkan väriset ja tämän kasvoissa on ainut näkyvä arpi. Kotkankynnen sisko on Puro ja tämän veli on Kieleke.

kivistanakija
Terävistä Kivistä Näkijä eli Kivistänäkijä

Kivistänäkijä on tummanruskea raidallinen lyhyt kolli. Vaikka hän on laiha ja vanha, hän on voimakas. Arpinen kissa on Kuohuvan Veden Heimon tietäjä. Kivistänäkijällä on meripihkan väriset silmät ja iän harmaannuttama kuono.

sol
Sol

Sol on valtava kilpikonnakuvioisen, ruskean ja valkoisen kirjava kolli, jonka paksu turkki on pitkä, pehmeä ja sileäksi suittu. Hänellä on leveä pää, kapeat kasvot, kellertävät silmät ja tupsut korvien päissä. Kollin häntä on paksu ja tupsupäinen. Solilla on kyky saada toiset uskomaan häntä ja jo pelkkä kollin olemus huokuu itsevarmuutta. Erakko on myös vahva ja tanakka, sekä todella viisas kissa. 

keskiyo
Keskiyö

Keskiyö on suuri naaras mäyrä. Toisin kuin muut mäyrät keskiyö auttaa klaanikissoja ja on läheinen Tähtiklaanin kanssa. Hän asuu luolassa Auringonpesällä. Keskiyöllä on leveä pää, leveät tassut, paksu turkki ja suuret kirkkaat silmät. Hän osaa puhua mäyrän lisäksi kissaa, kettua ja jänistä.