Close

Slider Title

Short Excerpt
See More

Slider Title

Short Excerpt
See More

Our Services

Our services run deep and are backed by over ten years of experience.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Jokiklaani

Päällikkö: Leoparditähti

Jokiklaani

Päällikkö: Leoparditähti

Jokiklaani

Jokiklaanin reviiri on aina ollut soinen paikka, jossa on vain vähän puita. Reviirin halki kulkee suuri joki, joka johtaa järveen. Joesta haarautuu myös pienempi puro. Varjoklaanin ja Jokiklaanin reviirin rajana on pieni ukkospolku, sekä kaksijalkojen viherlehtipaikka ja toinen reviirin laita loppuu suolla klaaninen  kokoontumispaikan lähellä hevospaikan vieressä. Jokiklaanin kissat ovat todella taitavia uimaan, jopa kovaa virtaa vastaan. Siksi heillä onkin paksu turkki ja vahvat jalat ja he saalistavat suurimmaksi osaksi kalaa, mutta talvisin, kun vesi on jäässä he pyydystävät lintuja.

usvajalka-kuva
Usvajalka, Kiviturkki ja Harmaaläiskä

Usvajalka on sinisilmäinen siniharmaa naaras. Hänellä on paksu sileä turkki ja notkea, sekä siro vartalo. Hänellä on myös suloinen vaaleanpunainen kuono. Usvajalka on Jokiklaanin uskollinen varapäällikkö, mutta niin pitkälle hän ei päässyt nopeasti. Naaras oli veljensä Kiviturkin kanssa Siniturkin ja Tammisydämen pentu, mutta Siniturkki joutui luovuttamaan nämä salaa Jokiklaanille ja hänen kumppaninsa Tammisydän valehteli muulle klaanille, että löysi pennut metsästä. Heidän kasvattiemonsa oli Harmaaläiskä ja -isä oli Rastaskarva.

Kiviturkki muistutti paljon siskoaan, sillä myös hän oli siniharmaa ja sinisilmäinen, mutta hieman kookkaampi. Kollilla oli myös pidemmät jalat, leveät lavat ja arpeutuneet korvat. Mustajalka kuitenkin joutui surmaamaan tämän Tiikeritähden käskystä.

Harmaaläiskällä oli tummanharmaa ja laikukas turkki, sekä keltaiset silmät. Vanhalla naaraalla oli myös pikkuinen pää ja arpinen ja harmaantuva kuono. Vanhus oli hyvin laiha. Harmaaläiskän vanhemmat olivat Joki- ja Tuuliklaanilaisia, joten kun hän ja hänen siskonsa Pajutuuli olivat syntyneet heidän isänsä tuli Tuuliklaanista ja varasti heidät. Siskot pääsivät kuitenkin lopulta takaisin Jokiklaaniin, mutta Harmaaläiskän ongelmat eivät loppuneet, sillä kun hän sai pennut he kaikki menehtyivät ja pian sen jälkeen klaaniin tulivat Usvapentu ja Kivipentu.

vaaratahti-kuva
Väärätähti

Väärätähti oli suuri Jokiklaanin päällikkö Raetähden jälkeen. Kollilla oli vaaleanruskea ja raidallinen turkki, sekä valkeat tassut ja rinta. Hänellä oli myös suuret vihreät silmät ja vääntynyt leuka. Väärätähden paksun ja kiiltävän turkin alta näkyivät vahvat lihakset, mutta se antaa väärän kuvan hänen rankoista pentu- ja oppilasajoistaan. Hän kuitenkin sai Pajutuulesta itselleen kumppanin ja heidän pentunsa olivat Hopeavirta, Pajupentu ja Särkipentu.

perhonsiipi-kuva
Perhonsiipi ja Pajuhohde

Perhonsiipi alkoi toimia Jokiklaanin parantajana Mutaturkin kuoltua, vaikkei usko Tähtiklaaniin. Hän kuitenkin hallitsee yrtit hyvin ja osaa parantaa sairaita, ja vain hänen oppilaansa Pajuhohde, hänen paras ystävänsä Lehtilampi ja tämän oppilas Närhisulka tietävät siitä, joten siitä ei ole juuri haittaa, varsinkaan nyt kun Pajuhohde saa esi-isiensä viestit. Perhonsiipi on hoikka ja pieni naaras, jolla on kullan värinen turkki. Hänen tassunsa ja leukansa ovat kuitenkin valkeat ja hänellä on haaleita juovia. Naaraan meripihkan väriset silmät korostavat hänen kolmiomaista pientä päätään ja hänellä on paksu ja sileä turkki, sekä tuuhea häntä.

Pajuhohde on siro ja notkea harmaa naaras, jolla on siniset suuret silmät. Naaras on myös ketterä ja nopea.

tammisydan-kuva
Tammisydän

Tammisydän oli vahva, lihaksikas ja komea kolli. Hänellä oli punaruskea ja tumma turkki ja kirkkaat meripihkaiset silmä. Hänen turkkinsa oli hyvin hoidettu ja paksu, mutta leveät lavat ja suuri pää veivät huomion. Tammisydämellä oli myös mahtavat suuret käpälät. Kaikkein merkittävin piirre kollissa oli kuitenkin hänen suuri sydämensä.

hopeavirta-kuva
Hopeavirta

Hopeavirta oli kaunis, siro ja sileä turkkinen naaras. Paksu turkki oli hopeanharmaa ja siinnä oli tummempia raitoja. Naaraalla oli kauniit jäänsiniset silmät. Hopeavirta oli Harmaaraidan kumppani ja synnytti heille kaksi pentua, Sulkahännän ja Myrskyturkin, mutta menehtyi itse synnytyksessä.

leoparditahti-kuva
Leoparditähti

Leoparditähti on kaunis naaras, jonka turkki on kullan keltainen ja siinnä on epätavallisia leopardin pilkkuja muistuttavia pilkkuja. Hänellä on myös kauniit meripihkan väriset silmät. Naaraasta tuli Jokiklaani päällikkö heti Väärätähden jälkeen.

sulkahanta-kuva
Sulkahäntä

Sulkahäntä oli kaunis hopeanharmaa juovikas naaras. Hänellä oli kauniit siniset silmät ja sileän karvan alta näkyivät lihakset. Naaraan tunnusomainen piirre oli töyhtömäinen häntä, mutta valitettavasti hän menehtyi pelastaessaan heimoa terävähampaalta.

myrskyhanta-kuva
Myrskyturkki

Myrskyturkki on tummanharmaa ja paksu turkkinen suuri kolli. Hänellä on leveät lavat, sekä levä pää ja meripihkaiset silmät. Hänen pitkä turkkinsa on siististi suittu. Myrskyturkin sisko Sulkahäntä oli tälle erittäin tärkeä, mutta hän menehtyi.

haukkahalla-kuva
Haukkahalla

Haukkahalla oli suurikokoinen leveä lapainen tummanruskea raidallinen kolli. Hänellä oli jäänsiniset silmät, sekä arpinen kuono ja pitkät terävät kynnet. Haukkahallalla oli myös vitivalkoinen vatsa, sekä tuuhea häntä. Kollin emo oli kulkukissa Sasha ja hänen isänsä oli Tiikeritähti. Hänen siskonsa oli Perhonsiipi ja hänellä oli myös kaksi sisarpuolta, Vatukkakynsi ja Keltaturkki.

jokitahti-kuva
Jokitähti

Jokitähti perusti Jokiklaanin. Hän oli Sileäturkkinen ja solakka tukeva kolli. Hänellä oli pitkä ja paksu hopeanharmaa turkki, jossa oli aaltoilevia raitoja. Kollilla oli kirkkaat vihreät silmät.